Imagik

Talent is aanwezig
in elk van ons.

Vaak verborgen of stagnerend. Imagik is er van overtuigd dat iedereen belangrijk is, dat iedereen een verschil kan maken en dat iedereen veel onbenut potentieel in zicht heeft. Wij zijn er voor iedereen maar zijn gespecialiseerd in de onderstaande doelgroepen:

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Carrièrebouwers

Carrièrebouwers

Je wil groeien in je loopbaan en bent bereid daarvoor te investeren in jezelf. Je durft je huidige situatie recht in de ogen te kijken. Dan bieden wij jou de begeleiding die je nodig hebt om vorm te geven aan een nieuwe loopbaan.

Ondernemers

Ondernemers

Je bent een (startende) ondernemer en je wil het maximale uit je leven halen, op het werk en daarnaast. Als jij de handen uit de mouwen wil steken om te groeien, coachen wij je om daadkrachtig te ondernemen vanuit je roeping.

Intrapreneurs

Intrapreneurs

Je bent ondernemend in een groter bedrijf, trekt aan de kar, stuwt vooruit, werkt autonoom en neemt initiatief. We begeleiden jou om je carrière nog beter in eigen handen te nemen en je authentieke pad te bewandelen in een organisatie.

High performers

High performers

Je bent op zoek naar maximale kwaliteit op alle domeinen van je leven. Je bent toegewijd en gedisciplineerd om resultaten te behalen en daarvoor fundamentele verandering te realiseren. Wij coachen je daar naartoe.

Multipotentials

Multipotentials

Jij bent een persoon zonder duidelijke passie maar met verschillende interesses en creatieve doelen. Diegene die voortdurend met nieuwe ideeën en projecten komt. Wij coachen je om je multipotentialisme te exploreren, bewust te kiezen of net te combineren om op verschillende domeinen te excelleren.

Hoogbegaafden

Hoogbegaafden

Als hoogbegaafde professional heb je veel te bieden. Toch ervaar je nog heel wat uitdagingen op de werkvloer. Wil je jouw talenten laten floreren? We werken samen zodat jij je carrière in eigen handen kan nemen en kan connecteren met de mensen om je heen.

Samen leggen we een gezonde basis

Samen leggen we een gezonde basis

Over ons