Imagik

Zijn wie je bent.

Niet meer, niet minder. Door te luisteren naar je passie, te handelen naar je missie en te kiezen voor datgene dat bij je past.

Ik heb een hart voor vernieuwers, ontdekkers, doorzetters en high performers die hun volle potentieel willen realiseren en kwaliteit willen op alle domeinen van hun leven.

Wie is Imagik?

Imagik is mijn bedrijf en geesteskind. En ik ben Sylvia Feytons: burgerlijk ingenieur, onderneemster, psycho-energetisch coach, consultant, partner en moeder van Arnon en Nina. Op 1 juli 2022 rondde ik ook mijn MBA-opleiding bij Vlerick af.

Tot enkele jaren geleden runde ik mijn eigen bedrijf. Hiervoor werd ik uitgeroepen tot meest beloftevolle onderneemster van Limburg. Ik was ook directeur bij Bizidee, een groeiplatform voor ondernemingsideeën van de Vlaamse Overheid. Daarnaast richtte ik samen met enkele partners de Failing Forward campagne op. Hiermee wil ik falend ondernemerschap bespreekbaar maken.

Sinds januari 2017 zet ik deze brede ervaring in als coach en consultant. Ik specialiseer me in innovatie, marketing en leiderschap. Hoe ik daar voor jou het verschil maak? I lead by example and I connect the dots!

Potentieel ontwikkelen

Ik heb een hart voor vernieuwers, ontdekkers, doorzetters en high performers die altijd en overal hun volle potentieel willen realiseren. Die kwaliteit willen op alle domeinen van hun leven. Dat kunnen zowel individuen als teams, (bedrijfs)leiders en CEO’s zijn.

Ik geloof in het talent dat elk van ons aanwezig is. En in de kracht van professionals die in zichzelf investeren om met vertrouwen hun eigen leven vorm te geven. Maar om het stuur van je leven in handen te nemen moet je die talenten eerst (h)erkennen alvorens je dit potentieel kan ontwikkelen. Daar coach ik je naartoe, vanuit de psycho-energetica: een diepgaande ontwikkeling van jouw volledige potentieel.

Ik verbind diepgaande coachende vaardigheden met operationele ervaring en een doorgedreven expertise in management (MBA), leiderschap, HR, kerntalentenanalyse en hoogbegaafdheid. Want professionals die de lat hoog leggen en ambitieuze doelen stellen, verdienen een coach die deze doelen authentiek weerspiegelt.

Het fundament

Ik wil dat alle professionals het maximale uit hun leven kunnen halen. Maar geloof dat dat alleen kan als jij je talenten en passies kan inzetten. Daarom werk ik naar een helder inzicht in wie je bent en hoe jij een verschil kan maken. Dat is de basis voor doelgerichte, juiste en levensveranderende keuzes. Het fundament voor succes en kwaliteit in je carrière én je persoonlijke leven.

Een gemakkelijk traject? Niet altijd. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet lukt zonder hard te werken, in jezelf te investeren en met een eerlijke blik naar jezelf te kijken. Maar het eindresultaat zal de moeite waard zijn.

Ik heb het nog niet geprobeerd, dus ik denk wel dat ik het kan!

Onze visie

Imagik is er van overtuigd dat iedereen belangrijk is, dat iedereen een verschil kan maken en dat iedereen veel onbenut potentieel in zicht heeft. Onze maatschappij houdt niet van mensen die ‘boven het maaiveld uitsteken’. Vaak wordt gezegd: ‘Doe maar normaal’. Maar wat is dat, normaal?

Imagik heeft als visie dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn, ongeacht afkomst, gender of intellect. Daarbij is het essentieel om je unieke blauwdruk van KernTalenten te kennen. Wat is mijn potentieel en wat geeft mij energie? Waar gaan mijn ogen van blinken?

Het is een misvatting om enkel te focussen op competenties. Iets goed kunnen is één ding, maar word je daar ook blij van? Krijg je er energie van? Intelligentie is de rode draad door een KernTalent, dus bij Imagik is ook dat geen taboe.

Imagik gelooft in een holistisch model waarbij er geen scheiding meer wordt gemaakt tussen lichaam, ziel en geest. We geloven dat het afzonderlijk bekijken van elk van deze elementen niet optimaal is. De verbinding en samensmelting zorgt ervoor dat je steeds dieper en dieper in jezelf thuis komt en je innerlijk leiderschap kan opnemen.

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan