Imagik
expertises

Mentorship

Je bent succesvol in je job maar je loopt ergens tegenaan. Je hebt nood aan een klankbord maar vooral aan een mentor die expertise, ervaring en competenties met je deelt. Ons mentorship traject is gericht op jouw groei. Wij zijn het eerste nummer dat je belt als je stappen wil zetten in jouw ontwikkeling.

Een sparring partner

Je bent ervan overtuigd dat je je werk goed doet maar weet dat je kan blijven leren. Je vraagt jezelf af  wat de impact is van jouw manier van werken en communiceren. En je wil graag weten waar jouw blinde vlekken liggen en hoe jij die kan aangrijpen om te blijven groeien.

Iedereen heeft vroeg of laat behoefte aan een mentor. Zij die er één hebben, zullen je vertellen hoe onschatbaar zijn of haar waarde is voor hun ontwikkeling.

Mentorship is een belangrijke pijler binnen Imagik. Wij zijn een sparring partner die je uitdaagt om te groeien. Wij zijn graag de eerste die je belt als je ergens tegenaan loopt. Het klankbord en de sparringpartner die je uitdaagt om anders en beter te doen. We geven je de informatie die jij nodig hebt en het waardevolle perspectief van een betrokken buitenstaander en begeleiden jou in je groeiproces.

Anders naar je functioneren kijken

Met een mentor sta jij er niet meer alleen voor en voel je je altijd gedragen omdat je een klankbord hebt. Op deze manier kan jij sneller jezelf ontwikkelen.

WIL JIJ:

  • je talenten laten floreren;
  • je valkuilen herkennen en omzeilen;
  • sneller en efficiënter groeien;
  • een andere blik op jouw professioneel handelen;
  • performanter werken?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

We benaderen mentorship op persoonlijk, operationeel en inhoudelijk vlak om jouw groeiproces zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Volgens Imagik

Imagik benadert mentorship op een holistische manier. Daarmee bedoelen we dat we je bijstaan op persoonlijk, operationeel en inhoudelijk vlak. We zetten een brede ervaring in het bedrijfsleven en ondernemerschap ter beschikking voor jou en combineren dit met een doorgedreven expertise in management, marketing, finance, innovatie, leiderschap, HR, kerntalentenanalyse en hoogbegaafdheid.

Het doel van dit traject is om jou van nabij te begeleiden in je groeiproces zodat jij jezelf optimaal kan ontwikkelen en jouw loopbaan en leven maximaal in handen kan nemen.

De resultaten

  • bewustzijn van je functioneren en de impact ervan op anderen
  • kennis van je valkuilen en patronen
  • een externe blik versnelt jouw groeiproces
  • toegenomen performantie en efficiëntie
  • meer controle over je loopbaan en leven

Mentorship bij Imagik: zo werkt het

We beginnen met een kennismaking

We luisteren naar je vraag en maken duidelijk wat jij van ons mag verwachten. Mentorship is per definitie een langetermijntraject. Een kennismaking is daarom ook onmisbaar.

We hebben ons eerste gesprek

Dit eerste gesprek duurt 4 uur en bevat ook een diepte-interview. Indien je beslist om aan boord te komen starten we met een periode van 3 maanden.

Eerste periode van 3 maanden mentorship

Bij Imagik werken we daarvoor met een complete formule per maand. Tijdens die maand plannen we telkens 1 vaste meeting van 4 uur in. Daarnaast zijn we ter beschikking wanneer jij ons nodig hebt.

We werken dus volledig op maat van jouw behoeften. Je belt, mailt of stuurt een bericht en wij staan aan je zijde.

Opvolgperiode van 1 jaar

Na 3 maanden kan jij de waarde inschatten van ons mentorship programma. Aangezien mentorship een langetermijntraject is, zal het na de inloopperiode van 3 maanden jaarlijks verlengd worden.

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Ben jij klaar om gewoon te zijn wie je bent?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ontdek meer expertises

High performance coaching

Professioneel succes vereist doeltreffend handelen. Daarvoor moet je eerst jezelf, je talenten en valkuilen grondig kennen. Als jij klaar bent voor een fundamentele aanpak, coachen wij jou naar daadkrachtig en efficiënt eigenaarschap en professioneel succes vanuit je roeping.

Lees meer

Kerntalentenanalyse

Met een kerntalentenanalyse brengen we de blauwdruk van jouw karakter, talenten en motivatie in kaart. Het doel? Je passies ontdekken en een leven lang bewuste keuzes maken. Je kan je kerntalenten inzetten in een professionele context en daarbuiten.

Lees meer

Female leadership

Imagik gaat voluit voor vrouwelijk leiderschap en draagt het dagelijks uit. We coachen jou to lead by example. Bouw aan een wereld met meer zachtheid, empathie en verbinding. Vanuit kracht en vertrouwen, om te inspireren en stimuleren.

Lees meer